Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Takoz Oyuncularla Mükemmel Senaryo Nasıl Harcanır !
10 février 2014

Hayalet Yazar Altyazılı izle

2010 yılında vizyona giren ve yapım aşaması tam 3 yıl süren Robert Harris isimli yazarın çok satan romanından uyarlanan Hayalet Yazar Altyazılı izle filmi özgün ve ilgi çekici konusu ile ve izleyici yorumlarına dayanarak Unutulmaz filmler listesine aldığımız bir filmdir ve tek parça halinde Türkçe dublaj ve Altyazılı olarak 720P HD sorunsuz film izleyebilirsiniz, herkese iyi seyirler…

Filmin yönetmeni Polanski bitirmek üzere olduğu filmi rafa kaldırmak zorunda kalan bir diğer Hollywood mağduru yönetmenlerden sadece birisidir. Durum böyle olunca sağlam bir filmle geri dönmek için Hayalet Yazar romanının yazarından rica ediyor ve roman senaryo’ya çevriliyor. Filmin konusu ise şöyle; Dönemin İngiltere Başbakanı anılarının kaydını tutması ve kaleme alması için ismi kesinlikle gizli kalacak çok özel bir yazarla anlaşıyor. Ancak yazar merak ettiğinden daha fazla bilgi sahibi olunca başı derde giriyor. Romanın orijinal ismi The Ghost ve Robert Harris imzası taşıyor, oldukça özgün ve sıra dışı bir konuya sahip olan ve politik – gerilim türündeki en iyi yapımlardan biri olarak gösterilen Hayalet Yazar – Ghost Writer filmini sitemizden izleyebilirsiniz.

Puan olarak 7.4 gibi ortalama iyi filmlerin aldığı bir puanda kalsa bile film, izleyiciler tarafından hep olumlu yönde yorumlar alarak kült filmlerden birisi olmayı başarmıştır. Roman uyarlama filmlerinin romanı yazan değil de senarist tarafından çevrilmesi sonucu ortaya çıkan berbat senaryolara karşı yönetmen Polanski senaryoyu yazarın kendisine çevirtmiştir.

Hayalet

Publicité
Publicité
Commentaires
Takoz Oyuncularla Mükemmel Senaryo Nasıl Harcanır !
Publicité
Archives
Publicité